dr Milorad Srećković

dr Milorad Srećković

dr Milorad Srećković

Doktor Milorad Srećković je rođen 21. maja 1972. godine u Beogradu. Završio je Medicinski fakultet u Beogradu 1999. godine, sa prosekom ocena 8,67.

Ubrzo nakon diplomiranja, svoje radno iskustvo započinje u Službi hitne pomoći ZC Studenica, gde se zadržao naredne 2 godine. Dalje upisuje specijalizaciju iz oftalmologije, koju završava 2005. godine i od tada radi kao specijalista oftalmologije u službi očnog odeljenja ZC Kraljevo. Tamo stiče veliko iskustvo koje obuhvata hirurški i ambulantni rad, uključujući i rad u Kabinetu za glaukom i Kabinetu za ultrazvuk oka.

2009. godine postaje član ASCRS American Society for katarakta and refractive surgery. Takođe, član je i Predsednistva Oftalmoloske sekcije SLD od 2008. godine/ srpskog lekarskog društva/ Licencirani oftalmolog LKS/ Lekarske komore Srbije/ Polaznik akademskih doktorskih studija (2016. godina).

2019. godine je bio načelnik očne službe. Suosnivač je Očne bolnice Fokus, direktor medicinskog sektora. Stalno je zaposlen u SOB FOKUS-u od 2021 godine.

Zakaži termin
phone-icon